🔹استاندار خراسان جنوبی گفت: اولویت اصلی نانوایی ها باید پخت نان ساده با کیفیت باشد.
عصر یکشنبه سید محمدرضا هاشمی در بیست و ششمین کارگروه آرد و نان استان، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه نان در سبد همه خانواده ها جایگاه ویژه ای دارد، لذا مردم باید در انتخاب نان آزاد گذاشته شوند و اولویت نانوایی ها نیز پخت نان ساده با کیفیت باشد.
🔹وی با بیان اینکه گندم محصولی استراتژیک است و باید در صرفه جویی و نگهداری از آن دقت لازم صورت گیرد، متذکر شد: سلامت و رعایت بهداشت در تهیه نان برای ما خیلی مهم است.
🔹استاندار با ذکر این نکته که بر اساس گزارش ارائه شده حدود ۳۰ درصد نانوایی های استان دو گانه سوز هستند، تصریح کرد: پیگیری های لازم در خصوص افزایش این آمار و نیز تأمین آرد مورد نیاز عشایر در دستور کار قرار گیرد.
🔹هاشمی با تأکید بر اینکه از سرمایه گذاری برای احداث کارخانه تولید آرد نان کامل حمایت می شود، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز برای تولید آرد نان کامل همکاری لازم را داشته باشد.
🔹وی با اشاره به نظارت های دو حوزه جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت بر عملکرد نانوایی ها، بهترین ناظرها در این خصوص مردم هستند، یاد آور شد: اگرچه مردم از پخت نان بی کیفیت در برخی نانوایی ها گلایه دارند اما بعضی از نانوایی ها در همین شرایط نان با کیفیت به مردم می دهند که سهمیه آنها افزایش خواهد یافت.
نوشته و خبر نگار :حامد عارفی نیا و ا.حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.