#خبر_و_هنر

#خراسان_جنوبی

#khabar_va_honar

#southern_Khorasan

#Birjand

#khabarvahonar

#خبر_و_هنر #خبروهنر

#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ

#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه

?رئیس گروه پیش بینی و صدور پیش آگاهی‌های جوی #هواشناسی خراسان جنوبی گفت: میانگین #بارش در خراسان جنوبی از ابتدای سال آبی جاری به ۵۸.۱ میلیمتر رسید که ۲۲.۲ میلیمتر بیشتر از میانگین بلند مدت است.
?نخعی گفت: این میانگین در مقایسه با میانگین بلند مدت ۸۰ درصد و درمقایسه با سال گذشته ۶۲ درصد افزایش دارد.
?وی بارش یک سال کامل آبی در استان را ۱۳۴ میلیمتر عنوان کرد و گفت: تاکنون ۵۱ درصد این میزان محقق شده است.

وی گفت: بیشترین بارش در شهرستان سربیشه با میانگین بارش ۸۰.۱ میلیمتر است که نسبت به میانگین بلند مدت بیش از ۱۰۰ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰۰ درصد افزایش دارد.

رئیس گروه پیش بینی و صدور پیش آگاهی‌های جوی افزود: کمترین بارش باران هم مربوط به شهرستان طبس با میانگین ۳۹.۶ میلیمتر است که نسبت به میانگین بلند مدت ۳۷.۳ درصد و نسبت به سال قبل ۱۶ درصد افزایش یافته است.

نخعی نرمال بارندگی در فصل زمستان را ۶۷.۲ میلیمتر عنوان کرد و گفت: میانگین بارش‌ها در دی، بیشتر از نرمال بود و مطابق با جدیدترین پیش بینی فصلی صادر شده در ۳۰دی ۱۴۰۰ پژوهشکده اقلیم شناسی و تغییر اقلیم؛ بارشها تا اردیبهشت سال آینده در منطقه خراسان جنوبی نزدیک به شرایط نرمال پیش بینی شده است.