رئیس اداره عملیات جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی گفت: ۱۰ تیم عملیاتی اعزامی از جمعیت هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به مناطق سیل‌زده سیستان‌وبلوچستان یک هزار و ۸۷۲ خانوار را مورد ارزیابی قرار دادند.
رضا قاسمی اظهار داشت: خراسان‌جنوبی از اولین استان‌هایی بود که به محض اعلام وقوع سیلاب در سیستان‌وبلوچستان حضور یافت.
وی افزود: هلال‌احمر خراسان جنوبی ۱۰ تیم عملیاتی سیلاب را با تجهیزات کامل به مناطق سیل‌زده اعزام کرد.
رئیس اداره عملیات جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی گفت: تیم‌های ارزیاب خراسان‌جنوبی ۴۵ روستای سیل‌زده را در شهرستان دشتیاری _ باهوکلات سیستان‌وبلوچستان مورد ارزیابی قرار دادند.
قاسمی با بیان اینکه در شهرستان دشتیاری ۱۱۸ منزل مسکونی تخلیه آب شدند، گفت: یک هزار و ۸۷۲ خانوار در روستاهای این شهرستان مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی تعداد خانوار آسیب‌دیده از سیل در این منطقه را ۵۸۰ خانوار، ۶۳ منزل آسیب‌دیده و تعداد نفرات متأثر از سیلاب را ۲۱ هزار و ۶۵۳ نفر اعلام کرد.
رئیس اداره عملیات جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه نیروهای امدادی خراسان جنوبی در دشتیاری شش خودروی گرفتار در گل و لای را رها کردند، گفت: ۸ هزار بطری آب معدنی، ۲ هزار و ۴۷۰ بسته غذایی ۱۰ روزه، ۵۵ تخته موکت، ۱۰۰ تخته پتو و هزار و ۲۷۵ کیلو نایلون در مدت یک هفته به سیل‌زدگان تحویل داده شده است.
قاسمی از اهدای بسته‌های لوازم‌التحریر و اسباب بازی به ارزش ۱۴۰ میلیون ریال توسط خیر بیرجندی در میان کودکان شهرستان دشتیاری توزیع شد.
وی همچنین به اهدای ۳۵۰ تخته پتو از سوی خیر قاینی و ۴ تن نان از سوی بانوان روستای نوغاب درمیان اشاره کرد و گفت: این کمک‌های مردمی امروز در میان سیل‌زدگان دشتیاری و باهوکلات توزیع می‌شود.
رئیس اداره عملیات جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی به اقدامات تیم‌های اعزامی استان اشاره کرد و بیان داشت: تیم‌های خراسان‌جنوبی از روز نخست حضور در مناطق سیل‌زده اقدام به راه‌اندازی آشپزخانه و انبار مرکزی کرده که این اقدام تنها توسط خراسان‌جنوبی انجام شده است.
قاسمی اذعان داشت: در میان تیم‌های اعزامی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به مناطق سیل زده، تیم‌های آمارگیری و مستندساز نیز حضور دارند که در نوع خود اقدام شایسته‌ای است.
وی از بکارگیری تجهیزات کامل سیلاب توسط تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر خراسان جنوبی در مناطق سیل‌زده خبر داد و خاطرنشان کرد: اقدام ارزنده دیگری که توسط تیم‌های اعزامی خراسان جنوبی انجام شده، برگزاری جلسه با دهیاران و اخذ آمار دقیق از روستاها است چراکه آمار و اطلاعات دهیاران در شناخت منطقه بسیار تاثیرگذار می‌باشد.
رئیس اداره عملیات جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: همچنین نیروهای نجاتگر خراسان‌جنوبی در بخشداری‌های منطقه حضور پیدا کرده و درخواست‌های آنان برای رسیدگی ثبت کردند.
قاسمی ضمن تقاضا از مردم و خیرین در اهدای کمک‌های مردمی خود به جمعیت هلال‌احمر استان جهت توزیع در مناطق سیل‌زده، تأکید کرد: تیم‌های عملیاتی خراسان‌جنوبی تا لحظه آخر در مناطق سیل‌زده حضور خواهد داشت و در کنار مردم سیستان‌وبلوچستان می‌ماند.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور