۸۴ تیم امدادی و عملیاتی برای مقابله حوادث احتمالی بارندگی رگباری شدید همراه با یخبندان در خراسان جنوبی در آماده باش کامل قرار گرفتند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گفت: بر اساس گزارش‌های هواشناسی، آماده باش ۸۴ تیم امدادی در خراسان جنوبیبا ورود سامانه بارشی جدید از عصر امروز به جو استان و صدور اخطاریه هواشناسی ، این تیم‌های امدادی و عملیاتی از عصر امروز چهارشنبه تا صبح شنبه برای مدیریت حوادث در آماده باش کامل هستند.
میرجلیلی افزود: در این مدت راهداران ، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر ، تکنسین‌های اورژانس۱۱۵ و تمام شهرداری‌ها و احد‌های پلیس راه استان به مسافران و مردم خدمات رسانی خواهند کرد.
وی با بیان اینکه تمام مناطق استان تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار خواهند گرفت ، گفت: حجم بیشتر امدادرسانی‌ها برای مرکز و جنوب استان پیش بینی شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه مسافران در حریم رودخانه‌ها قرار نگیرند، تأکید کرد: مسافران ، کشاورزان ، دامداران ، عشایر و گلخانه داران تدابیر لازم را برای کاهش خسارات احتمالی در این زمینه انجام دهند.