🔹 استاندار خراسان جنوبی گفت: رفع مشکلات عمرانی و تأمین فضای ورزشی محله الهیه در دستور کار قرار گرفت
، سید محمدرضا هاشمی در جمع نمازگزاران مسجد حضرت رقیه(س) در محله الهیه بیرجند، پس از شنیدن مسائل و مطالبات اهالی، از وضعیت عمرانی و امکانات عمومی محدوده مسجد بازدید کرد.
هاشمی با اشاره به مشکلات برخی ساکنان در زمینه دریافت اسناد مالکیت، اظهار کرد: موضوع منازلی که به دلیل نداشتن پایان کار با مشکل سنددار شدن مواجه هستند، از طریق تشکیل پرونده و بررسی راهکارهای قانونی پیگیری خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به کمبود فضای ورزشی در محله الهیه، از پیشبینی ایجاد زمین چمن ورزشی برای جوانان منطقه در سال آینده خبر داد.
به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی در این بازدید ضمن بررسی میدانی وضعیت محدوده مسجد بر پیگیری مطالبات مطرحشده از سوی اهالی و رسیدگی به مسائل عمرانی و خدماتی محله تأکید کرد.
گفتنی است؛ رسیدگی به مسائل خانه خادم مسجد و پیگیری اقدامات مرتبط با زیباسازی محیط، تأمین تجهیزات و استقرار امکانات پارک محله نیز از دیگر موضوعات مطرحشده در این دیدار بود.

